Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Οι «Βορειο-Μακεδόνες», μας πήραν μέχρι και την ελληνική κουζίνα – Δεν μπορούμε να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ την Συμφωνία!!!!


Του Γιώργου Φαρμάκη

Η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε, από την ελληνική Βουλή.
Τα στελέχη της κυβέρνησης, μας είπαν ότι δεν κινδυνεύουν τα ελληνικά προϊόντα και ότι γενικότερα η Συμφωνία είναι καλή γιατί αφαιρεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων.
Φυσικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έλεγε η κυβέρνηση, αφού:
Σε Διεθνή Έκθεση οι Σκοπιανοί έχουν περίπτερο που έχει το όνομα…….
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
«Τι έκπληξη» δεν το περιμέναμε.
Τα γεγονότα διαψεύδουν την ελληνική κυβέρνηση και δικαιώνουν τους πολίτες που θεωρούν κατάπτυστη την Συμφωνία των Πρεσπών.
Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού open:
Όποιος δεν είχε καταλάβει ως τώρα ότι δώσαμε τα πάντα στους Σκοπιανούς, θα το καταλάβει δυστυχώς.
Να δούμε τι θα συμβεί με τα ελληνικά προϊόντα που προέρχονται από την ΜΙΑ και Ελληνική Μακεδονία.
Δώσαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης πήγε περίπατο. Οι Έλληνες πλέον, ζούνε σε ένα μέρος διαφορετικό στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. Θα περιμένουμε να δούμε και στην πράξη πότε θα γίνει η Πρωτεύουσα των Βαλκανίων, η αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη.
Δεν το λέμε εμείς, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός το λέει:
Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι οι παραπάνω ειδήσεις είναι ψεύτικες (FAKE NEWS).
Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να πει, ότι δεν ήξερε ότι η σημερινή κυβέρνηση είχε δηλώσει εδώ και χρόνια, την επιθυμία της να δώσει το όνομα στα Σκόπια. Βέβαια έδωσε και γλώσσα και εθνότητα.
Τα αποτελέσματα τα είδατε παραπάνω και έρχονται και άλλα.
Δεν θα μας αρέσει καθόλου η Ελλάδα που έρχεται.
Μερικοί λένε ότι θα καταργήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με ένα νόμο και ένα άρθρο και μας θυμίζουν τον κύριο Τσίπρα, που κάποτε έλεγε ότι θα σκίσει τα Μνημόνια και τελικά…….την ξέρετε την συνέχεια.
Σκεφτείτε λοιπόν, πόσες τέτοιες Συμφωνίες θα κάνουν αυτοί που λένε ότι θα την καταργήσουν με ένα νόμο και ένα άρθρο (την Συμφωνία των Πρεσπών).
Δεν χρειάζεται να είναι επιστήμονας κανείς, για να καταλάβει ότι οι Διεθνείς Συνθήκες δεν γίνεται να καταργηθούν. Μπορεί να υπάρξουν μικροτροποποιήσεις αλλά τίποτα παραπάνω. Αυτοί που διακινούν σενάρια κατάργησης της Συμφωνίας, απλά προσπαθούν να πάρουν ψήφους.
Πάντως, στελέχη της ΝΔ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι αν αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, ίσως καταφέρουν να ασκήσουν πίεση με σκοπό να δυσκολέψουν τον ευρωπαϊκό δρόμο των Βόρειων γειτόνων, αλλά δεν θα πούμε περισσότερα για αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση.
ΟΠΟΤΕ για δύο πράγματα μπορούμε να είμαστε σίγουροι:
  1. Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Τα πράγματα σύντομα θα γίνουν χειρότερα και θα δούμε όλες τις πρακτικές πτυχές αυτής της Συμφωνίας.
  2. Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν γίνεται να καταργηθεί, εκτός και αν αυτό γίνει με…πόλεμο όπως κάποιοι λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις (μέχρι και στην Βουλή το ακούσαμε, πράγμα παράλογο, αφού κανένα σοβαρό Κράτος δεν ανακοινώνει τέτοια πράγματα και εδώ που τα λέμε τα Σκόπια δεν έχουν καν αξιόμαχο στρατό, για να μπούμε στην διαδικασία να εμπλακούμε σε πόλεμο.).
Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: