Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρωτικός Πόλεμος των ΗΠΑ κατά συριακού λαού. Ψήφισαν τον πιο αυστηρό νόμο κατά όσων υποστηρίξουν την ανοικοδόμηση της Συρίας…..

La Chambre des Représentants, à Washington, aux USA. Photo d'archives AFP
H Bουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψηφίζει ένα νόμο στοχεύοντας αυτούς που στηρίζουν το συριακό κράτος. Αυτός ο νόμος με τίτλο  « Caesar Syria Civilian Protection Act », οφείλει ακόμη να γίνει αποδεκτός από τη Γερουσία….

H Bουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ υιοθέτησε ομόφωνα την Τρίτη το βράδυ ένα νόμο που επιβάλει νέες τιμωρίες  εναντίον αυτών που υποστηρίζουν το συριακό  »καθεστώς » του Bachar el-Assad, και θα μπορούσε να στοχεύσει μέρη ενδιαφερόμενα για την ανοικοδόμηση qτης Συρίας.Αυτός ο νόμος που δίνει εξουσίες τιμωριών στον Πρόεδρο των ΗΠΑ οφείλει να γίνει αποδεκτός από Γερουσία  για να έχει οριστική ισχύ.
Ο νόμος τιτλοφορείται « Caesar Syria Civilian Protection Act », αναφέρεται στον César, το όνομα του τ. φωτογράφου στην συριακή στρατονομία που έφυγε το 2013 και (σσ. σύμφωνα με την προπαγάνδα της Δύσης) έβγαλε 55.000 φωτογραφίες βασανισθέντων σωμάτων.
Αυτός ο νόμος θα επιτρέψει στον « πρόεδρο να επιβάλει νέες τιμωρίες κατά όλων αυτών που έχουν εμπορικές σχέσεις ή συμβάλουν στη χρηματοδότηση της συριακής κυβέρνησης εκ των οποίων τις μυστικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες ασφάλειας  και τη Κεντρική Τράπεζα της Συρίας, που διοχετεύουν αεροπλάνα ή  des pièces de rechange στη συριακή αεροπορία, που ενέχονται στην ανοικοδόμηση και στα σχέδια μηχανικών ελεγχόμενων από συριακή κυβέρνηση ή υποστηρίζουν την ενεργητική βιομηχανία Συρίας »…..23/1/19 OLJ
Τη Συρία τη θερίζουν επιδημίες, πείνα , έλλειψη καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, ενεργειακών πόρων, ηλεκτρική ενέργεια , ιατροφαρμακευτικά είδη, έλλειψη στοιχειωδών υποδομών, υποτίμηση συριακή λίρας έναντι δολαρίου σε πρωτοφανή επίπεδα, εμπάργκο χρηματοπιστωτικών οργανισμών, ανεργία  και οι ΗΠΑ έρχονται να εμποδίσουν κάθε ανάπτυξη σε μια χώρα που ρήμαξε 8ετής πόλεμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: