Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ… ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ΚΗΡΥΞΕ… «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ» ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μπορεί ο πρόεδρος Πάκης να μπήκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την…πίσω πόρτα, αποδοκιμαζόμενος και κυνηγημένος από τον εχθρό-λαό, την θέληση του οποίου περιφρόνησε αναιδέστατα, συνεργώντας με την σιωπή του αλλά και με την υπογραφή του στην προδοσία της Μακεδονίας μας, αλλά μόλις μπήκε στην αίθουσα… άστραψε και βρόντηξε κατά του «ναζισμού»!

Στον λόγο που εξεφώνησε, λοιπόν, ενώπιον σιωνιστών και… τοξοτών του «συνταγματικού τόξου», μιλώντας εξ’ ονόματος των «ενωμένων δημοκρατικών δυνάμεων» (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!) κήρυξε… «αντιφασιστικό» αγώνα:

«Θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μιαν αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως, δήθεν, ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν.

Και μόνον η εμπειρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της, μέσα στο 2017 και το 2018, βεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Οι εκλογικές αναμετρήσεις, κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών, στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύουν ότι υπολείμματα του ναζισμού, διόλου ευκαταφρόνητα, ελλοχεύουν. Αυτά τα υπολείμματα πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει…».

Ειλικρινά, είναι μεγάλη μας χαρά, να μας πολεμά ένας σαν τον Παυλόπουλο, που έχει πλέον απέναντί του την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!

Τέτοιους θέλουμε να μας κατηγορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: