Τι λένε συνήθως όσοι προδίδουν πατρίδα και λαό: "Αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον"...
Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
Με την προδοσία στη Μακεδονία μας έχουμε δει όλα τα πιθανά και απίθανα κόλπα της προπαγάνδας να χρησιμοποιούνται από τους βιαστικούς χονδρεμπόρους εθνικών δικαίων. Ενα από αυτά είναι η κατηγορία για «αρχαιοπληξία» και «προγονοπληξία» εκείνων που υπερασπίζονται ό,τι πολυτιμότερο έχει η χώρα: την Ιστορία και τον πολιτισμό της. Αυτοί που θέλουν να διαφυλάξουν τις ελληνικές χιλιετίες της Μακεδονίας είναι «κολλημένοι» και «εθνικιστές». Οι ελληνόφωνοι νενέκοι και οι Σκοπιανοί αρλεκίνοι, που διαδίδουν ως αληθινό το παραμύθι του σλαβικού «μακεδονισμού», είναι οι «σοβαροί» και οι «ρεαλιστές».
Η δική μας πολυχιλιετής Ιστορία είναι ανάξια λόγου γιατί είναι παρελθόν, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις δεκαετίες του σκοπιανού καραγκιοζιλικιού «για να μην τους προσβάλουμε». Σίγουρα, αξίζει σεβασμό από τους αριστερούς και τους θλιβερούς ουραγούς τους κάθε Σκοπιανός κομπάρσος που ντύνεται Μεγαλέξανδρος και σκυλοβρίζει την Ελλάδα. Οι πρόγονοί μας, που μάτωσαν για τη Μακεδονία, θεωρούνται του πεταματού από την κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία «ολοκληρώνει το έργο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ», όπως ειπώθηκε με καμάρι από τη Σία Αναγνωστοπούλου. Επιπλέον, σε κάθε κουβέντα και σε κάθε ανταλλαγή επιχειρημάτων για την υπόθεση, λένε -όποτε επικαλείται κάποιος Ελληνας τα ιστορικά δεδομένα- «αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον». Λες και η ανθρωπότητα ξεκινά κάθε ημέρα από το σημείο μηδέν. Λες και η Ιστορία δεν είναι ένα χωροχρονικό συνεχές, μια μεγάλη υπόθεση που εξελίσσεται και πρέπει να γνωρίζεις τι έχει προηγηθεί.
Κάθε ανθρώπινη ιδιοκτησία, από μια συσκευή τηλεόρασης μέχρι αυτοκίνητο, οικόπεδο, οικία, τάνκερ και πίνακας ζωγραφικής, έχει ιστορία. Κρατάμε τις αποδείξεις, τα συμβόλαια αγοράς, τα πιστοποιητικά γνησιότητας για να μπορούμε να αποδεικνύουμε στις Αρχές και στους ιδιώτες ότι είναι δικά μας. Θα παραγράψουμε την Ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας για να μην… κακοκαρδίσουμε το κράτος του Σόρος και τους υπαλλήλους του, την ίδια στιγμή που, όταν χαλάσει σεσουάρ, ψάχνουμε την απόδειξη για να δούμε αν καλύπτει η εγγύηση τη δωρεάν επισκευή του;
πηγή
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου