Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

H Ρωσία δια του FSB επιβεβαιώνει: αιχμαλωτίσαμε 3 ουκρανικά πολεμικά πλοία και 3 ναύτες Ουκρανοί τραυματίστηκαν

Η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι τα πλοία της χρησιμοποίησαν όπλα για να σταματήσουν τα ουκρανικά πλοία που εισήλθαν στα ρωσικά ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα. Τρεις Ουκρανοί ναύτες τραυματίστηκαν και τους δόθηκε ιατρική φροντίδα....Η Ρωσία άνοιξε πυρ σε μια ομάδα 3 ουκρανικών πλοίων που μπήκαν στα χωρικά της ύδατα κοντά στην Κριμαία ανακοινώνει το η Ρωσική Υπηρεσία Ασφάλειας (FSB). Τ πλοία τώρα αιχμαλωτίστηκαν.

3 Ουκρανοί ναύτες τραυματίστηκαν τους δόθηκε ιατρική βοήθεια από Ρώσους. Οι ζωές τους δεν είναι σε κίνδυνο. rt

dimpenews.com

ΠΡΩΤΗ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ / ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ



Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρωσικές ειδικές δυνάμεις έκαναν επέμβαση στα 3 ουκρανικά πλοία που παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα στα στενά του Κερτς στο ύψος της Κριμαίας και τα αιχμαλώτισαν στη Θάλασσα του Αζόφ. To ρωσικό πολεμικό ναυτικό άνοιξε πυρ κατά ουκρανικών πλοίων που παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα.. Ένα πολεμικό πλοίο Gyurza-M τάξης U175 Berdyansk υπέστη ζημιές κι ένας ναύτης τραυματίστηκε. Ρωσικό πλοίο της συνοριοφυλακής εμβόλισε μάλιστα ουκρανικό ρυμουλκό.

Το ουκρανικό ναυτικό ισχυρίζεται ότι η Ρωσία άνοιξε πυρ στα πλοία της στη Μάυρη Θάλασσα. Ένα πλοίο χτυπήθηκε από επιδρομές τραυματίζοντας ένα μέλος του πληρώματος αναφέρει το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι τα 3 ουκρανικά πλοία αιχμαλωτίστηκαν από τη Ρωσία μετά από μια μέρα εντάσεων στην ακτή της Κριμαίας αναφέρει το news.sky.







Νωρίτερα σήμερα ..

Αυτό το πρωί γύρω στις 7 π.μ ώρα Μόσχας σύμφωνα με το FSB παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα . H Ρώσικη Ακτοφυλακή έκλεισε τα Στενά του Kerch στη Κριμαία μεταξύ Θάλασσας Azov και Μαύρης Θάλασσας προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, αφότου 3 Ουκρανικά πολεμικά πλοία παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα από τη Μαύρη θάλασσα κατά παράβαση των άρθρων 19, 21 της σύμβασης του ΟΗΕ για το θαλάσσιο δίκαιο.Ρωσικά πλοία και μαχητικά περιπολούσαν στην περιοχή της γέφυρας.. Ο πρόεδρος της Κριμαίας Sergei Aksyonov κατήγγειλε ότι τα « δυτικά αφεντικά του καθεστώτος της Ουκρανίας » είναι πίσω από την πρόκληση στη Μαύρη Θάλασσα.

Oμάδα κρούσης από ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 κατευθύνθηκαν εναντίον των 3 ουκρανικών πλοίων. Η Ρωσία κατέλαβε τα τρία πλοία του Ναυτικού της Ουκρανίας. Αυτή είναι η πηγή InfoResist στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας που δηλώνει επίσης ότι

« Δύο θωρακισμένα πυροβολικού σκάφη και ένα ρυμουλκό επιδρομών αιχμαλωτίζονται. Οι Ρώσοι άρχισαν να τα ρυμουλκούν »..

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δημοσιοποιούνται ραδιοεπικοινωνίες ραδιοφωνικές επικοινωνίες Ρώσων στρατιωτικών και Ουκρανών από τη σημερινή σύρραξη στο στενό του Κερτς στην Κριμαία. Πρόκειται και για μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. Οι Ουκρανοί αναφέρουν τραυματισμούς και ζητούν ιατρική βοήθεια. Δεν έχουν επαληθευθεί επίσημα. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για 6 τραυματίες ναύτες Ουκρανούς οι 2 σοβαρά και ότι αιχμαλωτίστηκαν από Ρώσους 3 ουκρανικά πλοία.

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας επιβεβαιώνει ότι άνοιξε πυρ στα ουκρανικά πλοία προκειμένου να τα σταματήσει. Επίσημη δήλωση.
Η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι τα πλοία της χρησιμοποίησαν όπλα για να σταματήσουν τα ουκρανικά πλοία που εισήλθαν στα ρωσικά ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα. Τρεις Ουκρανοί ναύτες τραυματίστηκαν και τους δόθηκε ιατρική φροντίδα.


Η Ρωσία άνοιξε πυρ σε μια ομάδα 3 ουκρανικών πλοίων που μπήκαν στα χωρικά της ύδατα κοντά στην Κριμαία ανακοινώνει το η Ρωσική Υπηρεσία Ασφάλειας (FSB). Τ πλοία τώρα αιχμαλωτίστηκαν.

3 Ουκρανοί ναύτες τραυματίστηκαν τους δόθηκε ιατρική βοήθεια από Ρώσους. Οι ζωές τους δεν είναι σε κίνδυνο. rt


3 Ουκρανοί ναύτες τραυματίστηκαν τους δόθηκε ιατρική βοήθεια από Ρώσους. Οι ζωές τους δεν είναι σε κίνδυνο. rt


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: