Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ρωσικό Υπ. Άμυνας: αμερικανικό αναγνωριστικό Poseidon-8 καθοδήγησε 13 drones σε επίθεση κατά της ρωσική βάσης Hmeimim στη Συρία.




Ο Υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας ο Alexander Fomin ανακοίνωσε την Πέμπτη πως ένα αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Poseidon-8 συντόνισε μια επίθεση drones κατά της ρωσικής βάσης της Hmeimim στη Συρία το Γενάρη....

« 13 drones κινήθηκαν σύμφωνα με μια ανάπτυξη κοινής μάχης, επιχειρούμενης από ένα μόνο πλήρωμα. Κατά τη διάρκεια αυτής το αναγνωριστικό αμερικανικό αεροσκάφος Poséidon-8 περιπολούσε για 8 ώρες στη ζώνη της Μεσογείου »,σημείωσε.

« Όταν τα drones συνάντησαν τα ηλεκτρονικά αντίμετρα των ρωσικών συστημάτων μετέβησαν στη λειτουργία χειροκίνητης καθοδήγησης, είπε. « Ο χειρωνακτικός προσανατολισμός δεν παρέχεται από κάποιους χωρικούς, αλλά από το Poseidon-8, το οποίο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό. Ανέλαβε το χειρωνακτικό έλεγχο « , σημείωσε ο Υφυπουργός Άμυνας.

«Ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής προεδρίας ο Dmitry Peskov χαρακτήρισε « πολύ ανησυχητικές » τις αποδείξεις ότι τα drones που επιτέθηκαν στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στη Συρία πιλοτάρονταν από ένα αμερικανικό αεροσκάφος.Ο Peskov δεν απέκλεισε ο Πούτιν και ο Donald Trump να συζητήσουν αυτό το θέμα» μεταφέρει το TASS.

dimpenews.com

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: