Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Ισραηλινό αναγνωριστικό- κατασκοπευτικό αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας Gulfstream G550 Nachshon Eitam (569) αλωνίζει Μακεδονία, Ήπειρο Θεσσαλία….




Στη Βόρεια Ελλάδα καταγράφεται ασυνήθιστη πτήση αναγνωριστικού αεροσκάφους Gulfstream G550 Nachshon Eitam (569) της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας σε αποστολή επιτήρησης. Την είδηση μεταδίδει...

 Παρατηρητήριο για την κινητικότητα πτήσεων πολεμικής αεροπορίας σε ιταλικό εναέριο χώρο και στην Μεσόγειο. Το αεροπλάνο είναι κατασκοπευτικού τύπου…..

Το αεροπλάνο καταγράφεται να πετά στο Νομό Πιερίας στο Νότο της Μακεδονίας και στην ΄Ηπειρο αλλά και σε τμήμα της Θεσσαλίας κοντά στη Λάρισα όπου και το στρατηγείο….. Μια εκδοχή είναι το ισραηλινό να τεστάρει το σύστημα S300 που έχει εγκατασταθεί στον ελλαδικό χώρο για να »ξεκλειδώσει » μυστικά του πυραυλικού συστήματος για χρήση στη Συρία όπου τελευταία μεταφέρθηκαν ρωσικοί S300.



Ν’ απαντήσει το Υπ. Άμυνας ποιά η αποστολή των ισραηλινών κατασκοπευτικών αεροσκαφών πάνω από μεγάλο τμήμα της ελληνικής επικράτειας. Υπάρχουν μυστικές αποστολές ισραηλινών αναγνωριστικών στον ελλαδικό ενάεριο κι αν ναι που αποσκοπούν…….Από τους ξένους θα μαθαίνουμε μια ζωή τι συμβαίνει σε αυτή την υποταγμένη υποτελή χώρα ;;;;;;;



πηγή
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: