Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Δεν το κρύβουν πια καν! Σκοπεύουν να μας αντικαταστήσουν με ασιάτες και αφρικανούς!

Ο κάθε Καψής που μας

Ο κάθε Καψής που μας “προειδοποιεί” όμως για το “τέλος της χώρας” στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προωθεί την ατζέντα αυτών που θέλουν....
το τέλος των Εθνών. Γιατί η “χώρα” δεν είναι τα νταμάρια και οι πέτρες αλλά οι ανθρωποί της, το ιστορικό συνεχές, το πολιτισμικό συνεχές. Αλλά την πολιτική ελίτ της χώρας δεν την νοιάζουν αυτά, αλλά μόνον το ποιούς θα αρμέγει.
“Στην περιπτωσή μας πάντως αν δεν “εισάγουμε” νέους ανθρώπους, με τους ρυθμούς μείωσης του δημογραφικού, σε 10 χρόνια απλά δεν θα υπάρχει η χώρα”.
Ένα σύντομο tweet του Μανώλη Καψή, μέλους αυτού που αποκαλείται “ελίτ” της χώρας μας, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχουμε όλοι όσοι καταγγέλουμε την βιομηχανία της μετανάστευσης προς αντικαταστασή μας.
Αυτά που λέει ο κ. Καψής δεν είναι τυχαία. Είναι μια ολόκληρη θεωρία η οποία υπάρχει και η οποία διακινείται από το 2000.
Το 2000, το τμήμα πληθυσμού του ΟΗΕ εκδίδει έκθεση με τον τίτλο «Replacement Migration (Μετανάστευση Αντικατάστασης)» με αφορμή την μείωση του γηγενούς πληθυσμού της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.
Το 2009, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.) στην Ελλάδα προσπαθεί να μας «μάθει», μέσω ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε εφημερίδες, αλλά και με πανάκριβα τηλεοπτικά σποτς, ότι «για τους Έλληνες δεν υπάρχουν μετανάστες, υπάρχουν άνθρωποι». Το Ινστιτούτο αυτό πορεύεται, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εποπτεύεται από το υπουργείο Εσωτερικών και στόχο έχει «την έρευνα και την εκπόνηση μελετών για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της μεταναστευτικής πολιτικής της Χώρας».
Το λένε και επίσημα…
Σύμφωνα με τις μελέτες «ιθυνόντων» ο παρών ρυθμός των… μεταναστευτικών ροών προς την Δύση δεν είναι αρκετά μεγάλος. Στον υδροκέφαλο οργανισμό που ονομάζεται ΟΗΕ και ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον καθενός από εμάς, χρησιμοποιείται επισήμως ο όρος «μετανάστευση αντικατάστασης». Και χρησιμοποιείται για να αναδείξει μια «ανάγκη» αντικατάστασης του γηράσκοντος πληθυσμού της Δύσης (και κυρίως της ΕΕ). Αναφέρεται μάλιστα σε εργασία που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού ότι η μετανάστευση αντικατάστασης είναι απαραίτητη για να διατηρηθούν οι… συντάξεις των Ευρωπαίων. Η πραγματικότητα όμως, με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών είναι εντελώς διαφορετική. Από τους εισερχόμενους μετανάστες στην Ευρώπη ένα πολύ μικρό ποσοστό … εργάζεται. Στην Γερμανία παραδείγματος χάριν το ποσοστό αυτό τον Νοέμβριο του 2016 ήταν 13%. Δηλαδή μόλις ένας στους οκτώ από αυτούς που μπήκαν στην χώρα εργαζόταν. Αντιθέτως η εξάρτησή τους από επιδοματικές πολιτικές είναι σχεδόν απόλυτη. Επιδόματα τα οποία προέρχονται από την φορολογική επιδρομή των ευρωπαϊκών κρατών στους φορολογουμένους τους. Με απλά λόγια; Οι Ευρωπαίοι, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, πληρώνουμε για να μας αντικαταστήσουν ως πλειοψηφίες (αρχικά) στις χώρες μας.
Ο κάθε Καψής που μας “προειδοποιεί” όμως για το “τέλος της χώρας” στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προωθεί την ατζέντα αυτών που θέλουν το τέλος των Εθνών. Γιατί η “χώρα” δεν είναι τα νταμάρια και οι πέτρες αλλά οι ανθρωποί της, το ιστορικό συνεχές, το πολιτισμικό συνεχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: