Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Χθες ηταν μια μαυρη μερα για ολο τον Ελληνισμο και οχι μονο για αυτον της Βορειου Ηπειρου.



Ενα σπανιο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ως το μεδουλι επεσε περισυ ανημερα της Εθνικης μας εορτης δολοφονημενος απο τα πυρα των αλβανων της ρενεα.
Ο λογος ?...

Απλουστατος για αυτους αλλα για ολον τον πολιτισμενο κοσμο ηταν και θα ειναι μια στυγνη δολοφονια που προκληθηκε απο την αγαπη που ειχε ο Κωνσταντης Κατσιφας για την μητερα Πατριδα.



Ειχε το "ανθυγιεινο" συνηθειο να σημαιοστολιζει το χωριο του τους Ελληνικοτατους Βουλιαρατες καθε χρονο ανημερα της Εθνικης μας γιορτης κατι που ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ σε ολο τον κοσμο βαση των συνθηκων που διεπουν καθε περιοχη που ζει Εθνικη μειονοτητα, ποσο μαλλον η δικη μας, που κερδισε την Αυτονομια της με την συνθηκη της Κερκυρας το 1914 και ειναι ακομα ΣΕ ΙΣΧΥ.



Αλλα βλεπετε οι αλβανοι θελουν με καθε κοστος και θυσια να βαφτισουν την Βορειο Ηπειρο σε νοτιο αλβανια αναγκαζοντας τους λιγοστους εναπομειναντες Ελληνες να φυγουν και να σφετεριστουν αυτοι τα φιλετα που ΝΟΜΙΜΩΣ επι χιλιετηριδες κατεχουν.
Περισυ καναμε το μνημοσυνο του των 40 ημερων συμφωνα με την Ορθοδοξη Πιστη μας στα συνορα της Κακαβιας, φετος επαναλαβαμε το ετησιο μνημοσυνο του παλι εκει μια ανασα απο το χωριο του που απεχει μολις 7 χιλιομετρα απο τα συνορα με τον ιδιο παππουλη ΠΑΠΑ, ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει...ενα εχω να πω μονο, νιωθω πολυ περηφανος που γνωρισα απο κοντα τους γονεις του και καταλαβα γιατι αυτοι οι ΗΡΩΕΣ γεννιουνται απο τετοιους ΓΟΝΕΙΣ !



Συγχαρητηρια στους Πατριωτικους χωρους της Λαρισσας με τον προεδρο τους τον ακουραστο Στεργιο, της Κατερινης και της ενωσης Ελληνων πολιτων για την Μακεδονια απο την Θεσσαλονικη αλλα και ολους τους υπολοιπους ανωνυμους Ελληνες και Ελληνιδες.



Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον Αστυνομικο Διευθυντη Ηπειρου κυριο Κωνσταντινο Δουβαλη και των συνεργατων του για το συμβολικο κλεισιμο των συνορων για πεντε λεπτα στην μνημη του Εθνομαρτυρα καθως για την διακριτικη και ουσιαστικη επιβλεψη τους στο μνημοσυνο.



Γιαννης Κατσεας
Προεδρος Σωματειου Επισκευαστων Μοτοσυκλετων Θεσσαλονικης
Μελος Διοικητικου Συμβουλιου Βιοτεχνικου Επιμελητηριου Θεσσαλονικης








Αιωνία η μνήμη Αυτού που εμπνέει δύναμη, του Ήρωα μας Κωνσταντίνου Κατσίφα! Βουλιαράτες, 26 Οκτωβρίου 2019…ΒΙΝΤΕΟ


Αλβανικά ΜΜΕ: Έλληνες «εξτρεμιστές» απείλησαν Αλβανούς δημοσιογράφους στους Βουλιαράτες

Σε κλίμα τρομοκρατίας το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: