Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Σημαντικές ενισχύσεις του Συριακού Στρατού καταφθάνουν στα περίχωρα της πόλης Manbij για να μπουν στην πόλη. Ενισχύσεις του SAA και προς την πόλη al-Tabqah στην Raqqa.



Μεγάλες στρατιωτικές ενισχύσεις των δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού καταφθάνουν στην περιοχή για να εισέλθουν στην πόλη Manbij προφανώς σε...

 περίπτωση απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων ενώ παράλληλα επιπρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις του συριακού στρατού κινούνται προς την πόλη al-Tabqah στο κυβερνείο της Raqqa.

Tην ίδια ώρα από στρατιωτικές πηγές χθες αναφέρθηκε πως άρχισε η απόσυρση των δυνάμεων κατοχής ΗΠΑ από την πόλη Kah στο Βορρά της Raqqa.



Αντίθετα αυτόπτες μάρτυρες σημείωναν επίσης χθες είσοδο φορτηγών φορτωμένων με εξοπλισμό και μηχανήματα στην αμερικανική βάση στο χωριό Saidia δυτικά του Manbij.Οι περιπολίες των ΗΠΑ συνεχίζονταn τακτικά στο Manbij και τις γύρω αγροτικές περιοχές….

Η αμερικάνικη διοίκηση συνεχίζει να μετρά απώλειες μετά την αιφνίδια απόφαση Τραμπ για απόσυρση στρατευμάτων από Συρία. Και ο Brett McGurk, ειδικός απεσταλμένος ΗΠΑ στη Διεθνή Συμμαχία κατά της ISIS ανακοίνωσε την παραίτηση του λόγω απόσυρσης αμερικανικών στρατευμάτων από Συρία. 


Θα εγκαταλείψει το πόστο του το Φλεβάρη είχε προηγηθεί η παραίτηση του Υπ. Άμυνας ΗΠΑ του J.Mattis.

dimpenews.com

η συνεχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: