Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Σαντορίνη: Κεραυνός έπεσε σε καμπαναριό (!!!)



*19/12/2018 - 18:04 Νικόδημος Λιανός 
Με αυτό το άρθρο λύθηκε για το τι συνέβη... 
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τις φωτογραφίες του Μάριου Μπεκιάρη που δημοσιεύτηκαν την ιστοσελίδα atlantea.news…Τι αναφέρεται εκεί; Μάλλον έχει σχέση με το γεγονός ότι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου οι κεραυνοί έπεφταν σαν ..χαλάζι στο Αιγαίο όπου και έφτασαν τους 8000 (!!!) ΤΙ έγινε; Πολύ απλά όπως διαβάζουμε, ισχυρός κεραυνός έπεσε στον θόλο του καμπαναριού της εκκλησίας της Ανάστασης, στο Ημεροβίγλι (!!!) Μάλιστα, ανοίχτηκε μια ευδιάκριτη διαμπερής τρύπα, ενώ θραύσματα του θόλου σκορπίστηκαν στα γύρω κτήρια.

Το καμπαναριό, αν και βρίσκεται σε σημείο ευάλωτο από κεραυνούς, δεν διαθέτει αλεξικέραυνο, ενώ το αλεξικέραυνο που υπάρχει στην παρακείμενη εκκλησία της Μαλτέζας, σύμφωνα με περίοικους, δεν έχει συντηρηθεί και δε λειτουργεί ικανοποιητικά.

Ο συγκεκριμένος κεραυνός και η γενικότερη κακοκαιρία εκείνης της ημέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα σε δίκτυα, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στην ευρύτερη περιοχή.

Και όπως προσθέτει το σχετικό άρθρο «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Μάριο Μπεκιάρη, του ξενοδοχείου Αλτάνα, που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία της Ανάστασης, για την παραχώρηση των φωτογραφιών».




Δεν υπάρχουν σχόλια: