Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστιας σημασίας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Χαράρι για τους ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

 

Δεν αντιλαμβάνονται τι κάνουν – Που αποθηκεύονται τα προσωπικά στοιχεία που δίνουν για την πλάκα τους στα social media και τι μπορούν να πάθουν μακροπρόθεσμα για την απερισκεψία τους αυτή!!!!...

Νέο απόσπασμα από την άκρως σημαντική συζήτηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον «προφήτη» των διεθνιστών, Νώα Χαράρι, το 2018 κομμάτια της οποίας σας δίνει αποσπασματικά το ΕΛ, καθώς ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα για αυτά που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε!!!

Ο Χαράρι, αφού είχε περιγράψει το «χάραγμα» στην Λαγκάρντ,  αναφέρθηκε στα προσωπικά μας δεδομένα, τα οποία θέλει να κατέχει η τεχνητή νοημοσύνη «ΠΑΚΕΤΟ» με τις κρυφές μας σκέψεις!!! Ως αντάλλαγμα θα παρέχεται ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα με τα ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

(Λαγκάρντ)Όποιος κατέχει τα δεδομένα, κατέχει και το μέλλον. Αυτοί οι λίγοι που θα κατέχουν τα δεδομένα και θα τα αποκτούν και θα τα επεξεργάζονται θα ζουν πολύ ευτυχείς ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα ζουν στην αβεβαιότητα, θα τους χρειάζονται λιγάκι και κυρίως θα ‘ναι άχρηστοι εκτός κι αν τους δώσουν αυτό το παγκόσμιο βασικό βοήθημα ώστε να τους κρατήσουν ευτυχισμένους και ήσυχους…
(Χαράρι) Αυτό είναι ένα σενάριο αλλά δεν μπορούμε να ‘μαστε σίγουροι. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως τα δεδομένα γίνονται ο πιο σημαντικός πόρος του 21ου αιώνα. Τα δεδομένα απ’ το ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο ήδη συλλέγονται σε πολύ λίγα μέρη και ο υπόλοιπος πλανήτης ήδη αποικίζεται κατά κάποιο τρόπο.
(Λαγκάρντ) Ποια είναι αυτά τα κέντρα; Η Καλιφόρνια;
(Χαράρι) Οι ‘’συνήθεις ύποπτοι’’!!! Καλιφόρνια, Ανατολική Ασία, ορισμένα μέρη ενδιάμεσα όπως το Μπανγκαλόρ ή κάνα 2 μέρη στην Ευρώπη. Κι ο περισσότερος κόσμος δίνει τα δεδομένα του απλόχερα δωρεάν ή με αντάλλαγμα ορισμένα βίντεο με αστείες γάτες…
(Λαγκάρντ) Η Google θα διαφωνήσει έντονα μαζί σας ότι δεν είναι δωρεάν. Λαμβάνετε πολλές υπηρεσίες δωρεάν κι αυτό είναι το αντίτιμο για να ‘ναι δωρεάν.
(Χαράρι) το ερώτημα είναι ποιο είναι το δίκαιο αντίτιμο. Γιατί υπάρχει η υποψία ότι αυτό που παραδίδουμε ίσως να αξίζει μακράν πολύ περισσότερο απ’ αυτό που λαμβάνουμε μακροπρόθεσμα. Γίνεται εθελοντικά στις περισσότερες χώρες αλλά οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται την σημασία αυτών που δίνουν (σ.σ. Κάπως έτσι θα πάρουν και το «ΧΑΡΑΓΜΑ», παραδίδοντας το «ΕΙΝΑΙ» τους κυριολεκτικά στο «ΣΚΟΤΟΣ»).

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

photo intime

nea-taxh


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: