Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΟΔΗΜΙΑΣ

 

Δεν είναι μόνο οι σωματικές βλάβες που έφερε η ελεγχόμενη πανδημία αλλά και οι αθεράπευτα ψυχικές....

Μία βδομάδα πριν ,εθεάθη ευλαβής κυρία να προχωρά σε κεντρικό δρόμο μετά πάσης προφυλάξεως,ήτοι διπλή μάσκα,προσωπιαία ασπίδα,γάντια και μία ομπρέλα ανοικτή που την βαστούσε οριζοντίως σαν την σάρισα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να αποδιώχνει τους ενοχλητικούς διαβάτες από μπροστά της.

Ένας άλλος κύριος ,εργένης, έχει να βγεί από το σπίτι του ήδη από τον Νοέμβριο του 2020.

Εμπιστευτικός φίλος του πετά τα σκουπίδια και του φέρνει φαϊ στο κατώφλι.

Όταν βγει στο μπαλκόνι, που είναι ο μοναδικός τουριστικός προορισμός του και συνάμα βγεί και ο από επάνω γείτονας τότε διακριτικά εισέρχεται μέσα,υπό τον φόβον μήπως του πεί την «καλημέρα» και σταγονίδια τινά από τα σάλια του πέσουν κάτω με την βαρύτητα και κολλήσει κορωνοϊό.

Μα το πιο φαιδρό μα και λυπηρόν μαζί είναι όταν ευρίσκεται ασφαλής εις το σπιτικό του στον 2ο όροφο με σφαλιστά όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και ξάφνου διαβάτης τις βήξει ή φταρνιστεί έξω στον δρόμο, τότε τρέχει δρομαίος στο μπάνιο όπου κάνει πλύσεις και γαργάρες με αλατόνερο.

Ευελπιστούμε ο κουβαρντάς ο Μητσοτάκης που ευγενώς χρηματοδότησε τα «σωτήρια» εμβόλια ,να χρηματοδοτήσει και τις άπειρες ώρες συνεδρίας σε ψυχαναλυτές τους οποίους δέον από του νυν να επισκεφθώσιν όλα τα κακόμοιρα θύματα της ενεστώσης τρελοδημίας .

-Νικόστρατος-


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: