Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου kentripotideas

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Το εμβόλιο του Γκέιτς σκότωσε περισσότερα παιδιά από όσα πέθαιναν από την ασθένεια στην Αφρική...

 

Οι ερευνητές υποστηρίζουν με στοιχεία ότι το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς DTP σκοτώνει περισσότερα παιδιά από τις....ασθένειες που στοχεύει.

 Είναι πιθανό ότι εκατομμύρια παιδιά επηρεάζονται δυσμενώς με όρους υγείας, λειτουργικότητας και προσδόκιμου ζωής.

Το εμβόλιο DTP διακόπηκε στις ΗΠΑ και στα δυτικά έθνη τη δεκαετία του 1990, μετά από χιλιάδες αναφορές θανάτων και εγκεφαλικής βλάβης.

Αλλά ο Μπιλ Γκειτς και οι χρηματοδοτούμενοι από αυτόν οργανισμοί, GAVI και ΠΟΥ, επέβαλαν το DTP ως υποχρεωτικό μωρά-παιδιά στην Αφρική.

Πριν από το 2017, ούτε το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) ούτε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHS) είχαν διεξαγάγει έρευνα με εμβολιασμένους, μη εμβολιασμένους και λήπτες πλασίμπο – έρευνα που ήταν απαραίτητη για να εξακριβωθεί εάν το εμβόλιο DTP στην πραγματικότητα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία, είναι ουδέτερο ή έχει επιβλαβείς συνέπειες.

Υπ ευθύνη του Μπιλ Γκέιτς, το DTP είναι το πιο διαδεδομένο εμβόλιο στον κόσμο.

Για τα αφρικανικά έθνη, η GAVI και ο ΠΟΥ χρησιμοποιούν τον εμβολιασμό με DTP για να εκτιμήσουν τη συμμόρφωση των εθνών με τις συστάσεις των εμβολιαστών τους.

Ο Οργανισμός GAVI μπορεί να τιμωρήσει οικονομικά τα έθνη που δεν συμμορφώνονται πλήρως:

Εμβόλιο ή Τίποτα.

Σε έρευνα που διεξήγαγαν οι Σόρεν Μόγκενσεν (Soren Mogensen) και Πίτερ Άμπι (Peter Aaby), δοκίμασαν ισχυρό κλονισμό, όταν εξέτασαν διαχρονικά δεδομένων από το λεγόμενο «φυσικό πείραμα» στη Γουινέα Μπισάου, όπου το 50% των παιδιών πεθαίνουν πριν από την ηλικία των πέντε ετών.

Σε αυτό το έθνος της Δυτικής Αφρικής, τα μισά παιδιά εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο DTP του Μπιλ Γκέιτς: άλλα στους τρεις μήνες και τα άλλα μισά στους έξι μήνες.

Ο Δρ. Μόγκενσεν και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι τα κορίτσια που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο DTP πέθαναν κατά 10 φορές περισσότερο από τα παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν.

Όπως αναφέρουν και οι μελετητές: “Το DTP συσχετίστηκε με αυξημένη θνησιμότητα“.

Ενώ τα εμβολιασμένα με DTP παιδιά προστατεύονταν από τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη, αποδεικνύονταν πια πολύ πιο ευαίσθητα σε άλλες θανατηφόρες ασθένειες, σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους συνομηλίκους τους. Το εμβόλιο προφανώς έθεσε κλόνισε το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Οι τυφλοί υποστηρικτές της θεωρίας πως κάθε εμβόλιο που διατίθεται στο εμπόδιο ή δωρεάν είναι εξ ορισμού ωφέλιμο και μη επικίνδυνο για την υγεία, την λειτουργικότητα και το προσδόκιμο ζωής είναι το λιγότερο άσχετοι και υποστηρίζουν μια θεωρία επικίνδυνη και όχι σπάνια εγκληματική.

Είναι επίσης βολικοί και ανέλπιστοι σύμμαχοι και πλασιέ των εμπόρων της ασθένειας, του φαρμάκου και των εμβολίων.

Σε συναφή έρευνα για εμβόλια DTP, οι μελετητές σημειώνουν:

“Περαιτέρω περιπλέκοντας τις αντιλήψεις του κοινού, τα εμβόλια DTP ήταν πολύ αντιγονικά και η ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια του DTP αυξήθηκε στις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Ένα υψηλό ποσοστό βρεφών παρουσίασε σημαντικές αντιδράσεις στο σημείο της ένεσης μετά από ανοσοποίηση DTP (ερυθρότητα [37%], πρήξιμο [41%] και πόνο [51%]).

Ο πυρετός εμφανίστηκε εντός ωρών μετά το DTP σε πολλά βρέφη: 47% των βρεφών είχαν θερμοκρασίες >38 ° C και 6% είχαν θερμοκρασίες >39 ° C.

Τα εμβόλια DTP συσχετίστηκαν επίσης με σοβαρές συστηματικές αντιδράσεις, όπως εμπύρετες κρίσεις, υποτονικά επεισόδια υπερευαισθησίας (προσωρινή κατάσταση σαν σοκ), επίμονο κλάμα και οίδημα ολόκληρων άκρων.

Αν και κανένα δεν συσχετίστηκε με σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες, αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες συνέβαλαν στην αύξηση των ανησυχιών του κοινού σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Παρ ‘όλα αυτά, οι επιφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια του DTP και, σε μικρότερο βαθμό, την αποτελεσματικότητα επιλεγμένων εμβολίων, είχαν παγκόσμιο αντίκτυπο. Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, η Ιαπωνία ανέστειλε το πρόγραμμα εμβολιασμού κοκκύτη λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Στη Σουηδία, οι ανησυχίες αποτελεσματικότητας οδήγησαν σε αναστολή του προγράμματος εμβολιασμού κοκκύτη στη Σουηδία.


Άλλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Αυστραλία, η Δυτική Γερμανία και η Ρωσία είδε σημαντικά μειωμένη αποδοχή εμβολίου κοκκύτη στους πληθυσμούς τους.

Στις ΗΠΑ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αγωγές που σχετίζονται με την ασφάλεια των εμβολίων οδήγησαν αρκετούς κατασκευαστές να αποσύρουν τα εμβόλια DTP και άνοιξαν το δρόμο για τον Νόμο για την Βλάβη από Παιδικά Εμβόλια το 1986 (US National Childhood Vaccine Injury Act).

Αυτή η νομοθετική πράξη παρέχει χρηματικά κεφάλαια για την αντιστάθμιση των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την ανοσοποίηση.

Όντας αντιμέτωποι με μια τόσο εκτεταμένη ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια του DTP, καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη ακυτταρικών εμβολίων κοκκύτη”.

Ερωτώ: Δεν θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε έναν επιθετικό μεγαλέμπορο εμβολίων, υπηρεσιών ψηφιακής παρακολούθησης και πολιτικά κυρίαρχο διεθνή χρηματοδότη, όταν αυτός πρεσβεύει την μείωση του παγκοσμίου ανθρωπίνου πληθυσμού;

 dryoph.blogspot.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: